Meghan Markle dobila prestižno vabilo, a ga je brez oklevanja zavrnila

Meghan Markle dobila prestižno vabilo, a ga je brez oklevanja zavrnila (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je očitno že povsem pozabila na življenje hollywoodske igralke, ki ga je nekoč živela in se povsem vživela v svojo novo vlogo na kraljevem dvoru.

Vse se zdi, da se je vojvodinja Meghan Markle odlično znašla na britanskem dvoru in da čisto nič ne pogreša Hollywooda. No, vsaj tako je soditi, če gre seveda verjeti ameriškim medijem, ki v teh dneh pišejo, da je lepa vojvodinja odbila vabilo na podelitev nagrad Emmy.

Organizatorji so vse do zadnjega upali, da se bo vojvodinja pojavila v Los Angelesu in jih počastila s svojo prisotnostjo na podelitvi, a kot vse kaže, se to ne bo zgodilo. "Nadejali smo se, da bo Meghan prišla in se na ta način poslovila od svojih igralskih kolegov iz serije Suits. Organizatorji so njej in princu Harryju ponudili posebno vlogo, družila bi se z največjimi zvezdami, predala pa bi tudi posebno nagrado, a je Meghan vse to zavrnila," je dejal neimenovani vir za TMZ.

Meghan je kot kaže povsem pozabila na življenje hollywoodske igralke in se zdaj posveča samo še britanskemu kraljevemu dvoru, kjer se odlično počuti.