Meghan Markle doživela plaz kritik, da ne zna pravilno nositi princa Archieja, ki naj bi ji skoraj padel na tla

Meghan Markle doživela plaz kritik, da ne zna pravilno nositi princa Archieja, ki naj bi ji skoraj padel na tla (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je že nekaj časa v Kanadi, nedavno pa je odšla na sprehod in doživela številne kritike.

Vojvodnji Meghan Markle sledijo na vsakem koraku, paparci pa komaj čakajo, da pride na ulico, da lahko naredijo nekaj novih fotografij.

Nedavno je v Kanadi odšla na sprehod z malim Archijem in seveda so njene fotografije takoj obšle svet.

Na sprehodu je bila videti izjemno nasmejana in vsem je bilo jasno, da po umiku iz kraljeve družine življenje zajema s polno žlico.

Ni pa jih bilo malo, ki so se po objavi fotografij spravili na nič hudega slutečo Meghan in ji očitali, da nima pojma, kako nositi malega princa Archieja.

"Bogi Archie, vse kaže, da bije bitko za svoje življenje. Vem, da je privezan, a nikoli nisem videla, da bi otrok tako visel," so se glasili komentarji.

"Sploh jo ne motijo paparaci, skoraj bi ji na tla padel otrok medtem, ko se je ona prešerno nasmihala," so pisali drugi.

"Naj že nekdo pokaže Meghan, kako se Archija nosi v tej nosilki, ker očitno nima pojma," bo bili očitajoči na socialnih omrežjih.

"Desna naramnica ji pada z ramen, Archie takole ni varen, naj jo nekdo poduči o nošenju, preden se bo zgodila tragedija," so bili polni nasvetov sledilci kraljeve družine.

No, Meghan vsekakor ni lahko in zdi se, da tudi v Kanadi ne bo imela nič več miru kakor v Londonu, zato bo še zelo zanimivo opazovati, kako se bo kraljevi par znašel v novi življenjski situaciji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ميغان ماركل رفقة ابنها ارتشي في كندا 😍 . . #meghanmarkle 🥰

A post shared by maroc (@starsmaroc) on

Priporočamo