Meghan Markle ima novega sodelavca, nad katerim so ženske zelo navdušene!

Meghan Markle ima novega sodelavca, nad katerim so ženske zelo navdušene! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2019

V zadnjih nekaj mesecij je več uslužbencev, ki so bili zadolženi za pomoč vojvodinji Meghan Markle, dalo odpoved.

Že več mesecev so mediji polni zapisov o odpovedih uslužbencev kraljeve družine. Poslovila se je osebna asistentka, pred kratkim je odpoved dala še telesna stražarka, britanski mediji pa trdijo, da ima Meghan velike težave z iskanjem osebja.

Tako naj bi bilo zaradi njenega vedenja, ki je uslužbence bojda spravljalo ob pamet. Mediji omenjajo njeno vzvišenost in dodeljevanje nalog osebju ob nemogočih urah. No, nihče ne ve, kakšna je prava resnica, a kljub tem govoricam še vedno obstajajo ljudje, ki želijo delati zanjo. Tako se je njeni ekipi pridružil strokovnjak za odnose z javnostjo, nad katerim so ženske preprosto navdušene.

Ime mu je Christian Jones, zaradi narave svojega dela pa bo pogosto v družbi vojvodinje. Prav tako bo sodeloval s princom Harryjem in njegovim bratom Williamom. Njegova glavna naloga je, da članom kraljeve družine svetuje o tem, kako kar najbolje sodelovati z mediji.

Christian bo javnost še obveščal o vseh aktivnostih kraljeve družine in o dobrodelnih aktivnostih njenih članov. Sicer pa - kljub mladostnemu videzu - Christian velja za dobrega strokovnjaka, saj je kar sedem let delal za britansko vlado.

Priporočamo