Meghan Markle in Camilla Parker Bowles: Novi najboljši prijateljici?

24. 5. 2018
Deli

Camilla Parker Bowles v kraljevi družini nikoli ni bila prav preveč priljubljena, vse pa kaže, da se je s prihodom Meghan Markle to nekoliko spremenilo.

Bivša hollywoodska igralka Meghan Markle je v britansko kraljevo družino zagotovo vnesla svež veter, sproščenost in kanček modernosti, ki so jo pri monahriji že dolgo časa številni pogrešali.

Princ Harry in Meghan Markle sta pri britanski javnosti izjemno priljubljena, še posebej pa je priljubljena Meghan Markle, ki se ne boji pokazati svojih čustev. S Harryjem se tako ves čas držita za roke, si izkazujeta čustva in se nasploh večino časa dotikata drug drugega.

Meghan pa čustev ne zadržuje niti v odnosu do Camille Parker Bowles. Ko sta se s princem Harryjem prvič po poroki pojavila v javnosti, na praznovanju 70. rojstnega dneva princa Charelsa, je bilo videti, da se Meghan odlično razume s Camillo. Meghan in Camilla sta se zatopili v globok pogovor, Meghan pa se je v enem trenutku tako zelo raznežila, da je Camillo nežno prijela za roko in jo nato še poljubila v slovo.

Vse kaže, da je Camilla končno dobila zaveznika v kraljevi družini, saj vse do zdaj ni bila ravno najbolj priljubljena med kronanimi glavami.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik