Meghan Markle in Kate Middleton s princema na skrivni večerji

Meghan Markle in Kate Middleton s princema na skrivni večerji (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2018

Vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle sta se odpravili na večerjo, a nista pričakovali, da bodo fotografije obšle svet.

Meghan Markle in Kate Middleton sta se v družbi svojih soprogov odpravili na večerjo v organizaciji Royal Foundation, šlo pa je za povsem zaseben večer in tako bi tudi ostalo, če ne bi eden od gostov tega večera na družbenih omrežjih objavil fotografijo z večerje.

Kensingtonska palača omenjene večerje ni javno napovedala, prav tako o tem niso bili obveščeni fotografi, ki navadno v gručah pričakajo kraljeve člane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEW: Unseen picture of Harry and Meghan at the Annual Royal Foundation dinner last night😍 #meghanmarkle #princeharry #harryandmeghan #meghanandharry #dukeofsussex #duchessofsussex

A post shared by Harry and Meghan (@harrysmeghan) on

Eden od gostov je bil nad kraljevim parom tako zelo navdušen, da se je odločil fotografije deliti s širnim svetom. To je bil škotski glasbenik Tom Walker, ki je ta večer zabaval goste v Victoria Housu, zraven pa je uspel narediti še nekaj pomembnih fotografij.

Za gala večerjo je Kate Middleton izbrala rdečo obleko znamke Preen, ki jo je nosila že tekom uradnega obiska v Kanadi, Meghan Markle pa se je odločila za črno obleko svojega dobrega prijatelja, modnega oblikovalca Rolanda Moureta.