Meghan Markle in njene dolgoletne novoletne zaobljube

Meghan Markle in njene dolgoletne novoletne zaobljube (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 1. 2019

Meghan Markle ni več navadna smrtnica, temveč je postala članica britanske kraljeve družine z nazivom vojvodinja Sussexa.

Zaradi poroke s princem je morala igranje obesiti na klin in se posvetiti dobrodelnim aktivnostim. No, njena trenutna prva skrb je sicer nosečnost, saj s princem spomladi prihodnje leto pričakujeta prvega otroka. A vseeno so stvari, ki so skupne vsem nam, pa naj gre za modro kri ali navadne smrtnike. Ko se leto bliža koncu, namreč vsi delamo novoletne zaobljube. Pri tem Meghan ni nobena izjema – pa čeprav je bilo njeno ime letos največkrat vpisano v spletni brskalnik.

Stran od javnosti

Preden je postala vojvodinja Sussexa, je bila torej Meghan igralka, aktivistka in je imela svoj blog, ki se je imenoval The Tig. Ko je spoznala princa Harryja in še preden sta se zaročila, ga je morala zapreti. Prav na njem je zapisala, da si vsako leto zada iste stvari, ki pa se jih na koncu le težko drži.

Na začetku leta 2016 je tako na primer zapisala: “V letu, ki prihaja, se bom poskušala odreči navadam, ki se jim poskušam izogniti vsako leto: torej ne bom več grizla nohtov in ne bom več preklinjala.” Dodala pa je tudi, da ji pri uresničevanju teh odločitev nagajata stres in izčrpanost zaradi dela. “Kadar preveč delam ali preveč popijem, začnem preklinjati. Nohte pa grizem na primer med potovanjem z letalom ali ko imam zelo stresen dan. Res je, da to ni niti malo ženstveno. Sicer pa med psovke štejem tudi tisto, ko rečem: K vragu …”

Meghan je na blogu napisala tudi, da se namerava udeležiti maratona in se znova začeti učiti francoščino. “V novem letu tudi želim bolj veselo gledati na življenje, želim se smejati in uživati. Rada bi bila bolj zadovoljna sama s seboj in se držati svojih načel. In še nekaj, rada bi pustila nekaj prostora za čarobnost. Rada bi uresničila načrte, in četudi katerega ne bi, da bi bila vseeno zadovoljna. Pustimo odprta vrata čarobnosti v letu 2016. Tudi vi storite enako in imejte res lepo in čarobno novo leto. Srečna sem, da sem z vami na tem potovanju,” je dejala Meghan, ki je svojega princa spoznala prav sredi leta 2016. Očitno se je nekaj te čarobnosti le preneslo v novo leto in so se ji uresničile nekatere želje.

Ljubezenska pravljica

Prvič sta se Meghan in Harry službeno skupaj pojavila v Torontu na igrah Invictus, športnih igrah ranjenih veteranov. Igre je leta 2014 osnoval prav Harry. Čez leto dni je princ zaprosil svojo izvoljenko in letos 19. maja sta dahnila usodni da. Zdaj pa pričakujeta svojega prvega otroka. Le kaj si je za prihodnje leto zadala Meghan? Bomo kdaj izvedeli?

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo