Prehrana Meghan Markle: Poglejte, kako ostaja v odlični formi!

Prehrana Meghan Markle: Poglejte, kako ostaja v odlični formi! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 11. 2019

Spodaj si preberite s čim se Meghan najraje prehranjuje, da ostaja v formi in polna energije, s katero opravlja svoje kraljevske naloge.

Zajtrk

To je Meghanin najljubši obrok dneva. Kljub temu, da živi v Veliki Britaniji, še vedno obožuje hrano zahodne obale, kot je npr. tako imenovana acai skleda, toast z avokadovim namazom, in zelene sokove. Meghan ne pije kave niti nobenih pijač, ki vsebujejo kofein, zato na zeleni sok gleda kot na skodelico kave in ne kot na neki čudežni eliksir. Sokove pije, da obdrži energijo čez dan. V svojih igralskih časih je Meghan začela jutro z kozarcem tople vode z limono, nadaljevala z ovsenimi kosmiči, svežim sadjem in nekaj kapljicami sirupa iz agave. Rada si je tudi sama delala sokove. Njeni najljubši so iz špinače, limone, jabolka, ohrovta in ingverja.

Kosilo

Za Meghan je kosilo pomemben obrok, saj se želi okrepčati, še posebej takrat, ko ima nabito poln urnik. Poizkusila je že veliko različnih stvari – v nekaterih dneh se odpove glutenu in je veganske jedi, v drugih dneh pa uživa v testeninah s sirom, vendar pa zagotovo sledi načelom mediterianske diete. Ko je še pisala blog, je napisala odličen recept. Jed vsebuje ohrovt, turške datlje, mandlje, kvinojo, parmezan in odličen preliv. Meghan pa ne je samo solate, ampak si privošči tudi ocvrt krompirček, ki je eden izmed njenih najljubših jedi in si ga z veseljem razdeli s Harryjem, ko sta skupaj na zmenku.

Prigrizki

Meghan je rahlo obsedena z mandlji, ki pa so super hranljiva izbira prigrizkov. Mandlji vsebujejo zdrave maščobe, vitamine, vlaknine in celo malo proteina, ki da telesu energijo. Meghan celo prisega, da skrbijo za zdravo kožo. Včasih, da lahko počaka do večerje, si privošči tudi mandljevo maslo in jabolka.

Večerja

Meghan obožuje suši, juhe, testenine, ribje takose in pečenega piščanca. Ne glede na to, kaj ima za večerjo, bo verjetno zraven kozarec vina.

Najljubša hrana

Meghan občasno ne je glutena, vendar so njena najljubša hrana testenine in na potovanjih vedno poizkusi različne vrste testenin. Ima tudi svoj recept za omako iz bučk. Je ljubiteljica vina, ki ga tako obožuje, da ga je označila za njeno najljubšo sladico. Njeno najljubše vino je Tignanello.

Zapomniti si je pa potrebno, da četudi slepo sledimo dietam nekoga drugega, to še ne zagotovlja, da bomo tudi sami shujšali ali pa, da mu bomo bolj podobni. Veliko se lahko naučimo o Meghanini prehrani, vendar to ne sme biti standard za zdravo prehranjevanje. Poslušajte svoje telo in uživajte hrano, zaradi katere se boste čez dan dobro počutili. Pomembno je tudi, da je okusna.  

Priporočamo