Meghan Markle žensko, ki se je želela slikati s princem Harryjem takole "odstranila", video, ki dviguje veliko prahu

16. 4. 2024
Deli
Meghan Markle žensko, ki se je želela slikati s princem Harryjem takole "odstranila", video, ki dviguje veliko prahu (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan Markle je s to potezo dvignila veliko prahu.

Meghan Markle se je spet znašla pod drobnogledom, potem ko je na dan prišel posnetek polo tekme, ki je pritegnil veliko pozornosti na internetu. Dogodek, ki je potekal v Wellingtonu na Floridi (ZDA), je minil v duhu podpore dobrodelni organizaciji in je privabil okoli 300 udeležencev. Vojvodinja se je skupaj s princem Harryjem udeležila dobrodelne igre in si izbrala popolnoma belo modno opravo.

Ko je prišla na oder, je princu Harryju izročila pokal, nato pa je sledil precej neroden moment, ki je na socialnih omrežjih sprožil veliko polemike, saj je bilo mnogim vse skupaj videti precej nesramno. Do Harryja je namreč pristopila ena od udeleženk tekme, ki se je želela slikati s princem Harryjem. V videoposnetku pa se zdi, da Meghan Markle ženski nerodno predlaga, naj ne pozira poleg princa Harryja, in ji predlaga, da naj se postavi ob njo.

Incident se je zgodil med podelitvijo pokalov, kjer se je princu Harryju na odru pridružila ženska, verjetno udeleženka polo tekme, da bi proslavila zmago njegove ekipe. Vendar pa je Meghanina gesta, s katero je dami namignila, da naj pozira poleg nje, namesto poleg Harryja, požela kritike na spletu. Komentarji na socialnih omrežjih, vključno z X, so bili do Meghan precej neprizanesljivi.

Ena objava tako se glasi: "Nerodno je zavrnila, da bi ženska pozirala s Harryjem. Tako nesramno." in drugi so se oglasili: "Tako nesramna je do drugih žensk, da je neverjetno." Drugi je špekuliral: "Videti je negotova glede svojega moža. Zato se ga kar naprej drži in vsaki ženski, ki (stoji) zraven njega, reče, naj stoji zraven nje." Spet drugi komentatorji pa so menili, da Meghan vse to počne iz čiste jeze: "O moj bog, ali je pravkar odrinila tisto žensko?" drugi je dodal: "Tako predrzna je, da se človek kar zgrozi." Sledilo je še: "Zelo negotova ženska. Ne morem verjeti, da se je tako obnašala pred milijoni (kamer)." 

Vse se zdi, da si Meghan z zadnjo potezo ni naredila kaj preveč velike usluge, vsaj za zdaj pa je videti, da na socialnih omrežjih še nekaj časa ne bo imela miru, saj je takšna poteza mnoge precej zmotila. 

Preberite še: 

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec