Meghan Markle in princ Harry bi lahko odlično zaslužila s pomočjo Instagrama

Meghan Markle in princ Harry bi lahko odlično zaslužila s pomočjo Instagrama (foto: STA) STA
25. 2. 2020

Čeprav so se vsi spraševali, kako bosta odslej služila Meghan in princ Harry, se zdi, da jima bodo posli kar padali v naročje.

Tako tabloid The Sun poroča, da bi lahko zaslužila več kot 110.000 dolarjev za vsako objavo na Instagramu.

Sicer je med njunimi cilji ta, da postaneta povsem finančno neodvisna po tem, ko sta se odpovedala kraljevim dolžnostim. Instagram bi lahko izrabila za povečanje svojih prihodkov.

Kot poročajo mediji, njun profil @SusseyRoyal, ki ima na Instagramu 11,2 milijona sledilcev, lahko prinese več kot 110.000 dolarjev za vsako sponzorirano objavo. Ta podatek temelji na analizi rasti profila, ko so uporabniki spremljali Harryjevo in Meghanino odstopanje od kraljevih dolžnosti.

En mesec po objavi o opustitvi dolžnosti je imel profil za 9,7 odstotkov več sledilcev. Samo za primerjavo: v zadnjih mesecih (pred objavo te novice) je profil dosegal mesečno rast 1,6 odstotkov.

Sicer pa naj bi Harry že podpisal pogodbo za šest delov serije, ki jo bo produciral skupaj z Oprah Winfrey in ki bo govorila o duševnih motnjah. Prav tako je dobil še druge ponudbe. Samo čas bo pokazal, kako se bo odločil slavni par. Verjetno je zdaj med njunimi prioritetami življenje brez velikanske medijske pozornosti.

Priporočamo