Meghan in Harry bosta morala spreminjati ime za otroka, če kraljici Elizabeti ime ne bo všeč

Meghan in Harry bosta morala spreminjati ime za otroka, če kraljici Elizabeti ime ne bo všeč (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2019

Princ Harry in Meghan Markle že komaj čakata, da bosta prvič okusila čare starševstva. Kraljevi par še vedno ni razkril imena za njunega potomca, že zdaj pa je jasno, da bosta morala na koncu odločitev prepustiti kraljici Elizabeti.

Vojvodinja Meghan Markle odšteva dneve do poroda, javnosti pa še vedno ni znano ime, ki ga je kraljevi par izbral za svojega prvega potomca. A ne glede na to, kakšno ime bosta izbrala, bo morala ime najprej odobriti kraljica Elizabeta, takšna so namreč pravila, ki jih nalaga kraljeva tradicija.

Javnosti prav tako še vedno ni znan spol otroka, številni pa so prepričani, da Meghan pod srcem nosi sina, kar so zaključili iz številnih modrih daril, ki jih je dobila na zabavi, ki jo je v New Yorku pripravila v čast še nerojenemu otroku.

Na stavnicah najvišje kotirajo imena Victoria, Diana, Alice, Isabella, v primeru, da bo povila dečka pa najvišje kotirajo imena Arthur, Edward in James. Na koncu bo seveda obveljala kraljičina beseda, saj bo prav kraljica tista, ki bo potrdila izbiro imena.