Meghan Markle in princ Harry bosta skrivala rojstvo prvega otroka, javnost bo o tem obveščena naknadno!

Meghan Markle in princ Harry bosta skrivala rojstvo prvega otroka, javnost bo o tem obveščena naknadno! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 4. 2019

Čeprav je bilo rojstvo vseh treh otrok princa Williama in vojvodinje Kate objavljeno takoj in sta ponosna starša le nekaj ur po porodu z otrokom v naročju pozirala fotografom, v primeru princa Harryja in vojvodinje Meghan ne bo tako.

Da sta postala starša, bo javnost izvedela v trenutku, ko bosta onadva menila, da je čas za objavo novice. To sta tudi zapisala na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For those who asked. (Take a look at my previous post)

A post shared by The House Of Sussex (@harry_meghan_updates) on

Svetovna javnost bo za rojstvo njunega prvega otroka torej izvedela šele naknadno, ko se bosta tako odločila. Ta informacija je presenetila marsikoga, tako kot tista, da je Meghan najverjetneje sprejela končno odločitev glede poroda.

Po tem, ko so mediji razkrili, da je zavrnila pomoč ginekologa in porodničarjev, ki so pomagali na svet vsem otrokom kraljeve družine v zadnjih letih, je čedalje bolj verjetno, da se bodo uresničile govorice: otrok princa Harryja in Meghan Markle se bo rodil na njunem domu, v katerega sta se šele preselila - v Frogmore Cottageu.

Tako bo Meghan zagotovo malce popihala na dušo kraljici Elizabeti II., saj je tudi ona svoje štiri otroke rodila v Buckigamski palači ali v Clarence housu.

Priporočamo