Meghan Markle in princ Harry ne bosta prišla na praznovanje 70. rojstnega dne princa Charlesa

Meghan Markle in princ Harry ne bosta prišla na praznovanje 70. rojstnega dne princa Charlesa (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2018

Meghan Markle in princ Harry bosta preskočila svečano večerjo v čast princa Charlesa, saj bosta takrat na svoji prvi kraljevi turneji.

Meghan Markle in princ Harry sta morala maja prestaviti njuno poročno potovanje, da sta se lahko udeležila vrtne zabave v čast princu Charlesu. Žal pa bosta preskočila svečano večerjo, ki jo bodo 25. oktobra organizirali v Buckinghamski palači, kjer bodo praznovali Charlesov 70. rojstni dan, proslava bo tri tedne pred dejanskim rojstnim dnem princa Charlesa. 

"To bo zelo poseben večer in princ Charles se ga že zelo veseli," je neimenovani vir zaupal reviji Vanity Fair. 

Kot že omenjeno, na zabavi ne bo Harryja in Meghan, saj bosta v tistem času na veliki kraljevi turneji po Avstraliji. "Harry in Meghan bosta takrat na kraljevi turneji, zato sta se še toliko bolj potrudila, da sta bila prisotna na vrtni zabavi, ki jo je imel princ Charles letos maja."

Bosta pa zato na zabavo prišla Kate Middleton in princ William. Kate se počasi vrača s porodniškega dopusta, zato je maja nismo videli na vrtni zabavi. 

Zabavo v Buckinghamski palači bo organizirala Camilla Parker Bowles, večer pa bo posvečen operi, baletu, glasbi in drami Williama Shakespeareja. Na zabavo bodo povabljeni le ožji družinski člani in prijatelji.

A kljub temu, da Meghan in Harry ne bosta uspela slaviti s princem Charlesom, bosta nazaj do 14. novembra, ko ima princ Charles tudi uradno rojstni dan.

Priporočamo