Meghan Markle in princ Harry zapisala ganljivo voščilo kraljici Elizabeti II. za njen rojstni dan

Meghan Markle in princ Harry zapisala ganljivo voščilo kraljici Elizabeti II. za njen rojstni dan (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2019

Kraljica Elizabeta II. je včeraj dopolnila 93 let. Njen rojstni dan pa bodo  v Veliki Britaniji uradno proslavili šele junija. Zakaj je tako?

Po britanski tradiciji in po odloku iz leta 1748, vsak kralj in kraljica svoj rojstni dan slavita na dan, ko obeležujejo ceremonijo, imenovano Trooping the Colour. Ne glede na to, pa kraljica že sprejema številna voščila.

Med njimi je tudi čestitka njenega vnuka princa Harryja in njegove žene, vojvodinje Meghan, ki sta njen rojstni dan počastila (tudi) z objavo voščila na svojem Instagram profilu.

"Vse najboljše za rojstni dan, vaša visokost, gospa, babica. Želiva ti vse najboljše. Harry in Meghan," je zapisal par, ki šteje dneve do prihoda njunega otroka na svet. No, britanski mediji na veliko ugibajo, da se je otrok že rodil, a kot sta že pred časom sporočila sama, bosta izbrala trenutek, ko bosta srečno novico razkrila javnosti.

.

Priporočamo