Meghan Markle in princ Harry prvič pokazala sina!

Meghan Markle in princ Harry prvič pokazala sina! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2019

Britanski kraljevi par princ Harry in Meghan Markle sta prvič pokazala novega kraljevega člana.

Meghan Markle in princ Harry sta v ponedeljek prvič okusila čare starševstava, ko sta povila zdravega dečka, katerega ima za zdaj še ni znano. Danes pa sta javnosti prvič pokazala svojega prvorojenca, ki ga je princ Harry skrbno zibal pred zbranimi fotografi.

Meghan in Harry sta se nove vloge izjemno veselila in nista skrivala, da že komaj čakata, da bosta postala starša.

"Ima najbolj ljubek značaj, res je miren," je dejala Meghan, ko sta medijem predstavila svojega dva dneva starega sina. "Ne vem, po komu ima to," pa se je pošalil Harry, ki je novorojenčka držal v svojih rokah.

Sinčka, ki je med predstavitvijo mirno spal, sta novopečena starša zavila v belo ogrinjalo in mu nadela belo kapico. Ime sedmega v liniji za prestol pa zaenkrat ostaja skrivnost. O svoji novi vlogi mame je vojvodinja sussekška dejala, da je čarobno. "Imam dva najboljša fanta na svetu, res sem srečna," je dodala.

Z razliko od Kate Middleton se je Meghan Markle odločila, da ne bo takoj po porodu stopila pred fotografe in bo prve ure uživala s svojim sinom in princem Harryjem. Kraljevi par je tako šele dva dni po porodu svetu prvič pokazal njunega malega princa, zdaj pa si bo družina vzela nekaj dni časa, da bo v miru slavila prihod novega člana.

Ko so ju mediji povprašali, komu je novorojenček bolj podoben, je Harry odgovoril, da se dojenčki zelo hitro spreminjajo. "Njegov videz se spreminja vsak dan, kdo bi vedel," je dodal Harry.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The first pics of baby Sussex are here!!!!! Look at that happy fam ❤️🥳🥰😊🤗 Photos via @pa #royalbaby

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

Priporočamo