Meghan Markle in princ Harry razkrila ljubek nadimek za svojega malega princa

Meghan Markle in princ Harry razkrila ljubek nadimek za svojega malega princa (foto: Profimedia) Profimedia
4. 11. 2019

Princ Harry in Meghan Markle ne skrivata, da v vlogi staršev izjemno uživata in da svojega malega princa Archieja naravnost obožujeta.

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta svojim sledilcem na Instagramu zaželela lep Dan čarovnic in ob tem zapisala: "Varen in zabaven Dan čarovnic vam želi naša družina in najina mala bučka," sta zapisala Harry in Meghan in tako razkrila, kako ljubkovalno kličeta svojega malega naslednika princa Arhieja.

Meghan je v nedavnem dokumentarnem filmu razkrila, kako težko ji je bilo po porodu, saj so bili pritiski medijev in javnosti neznosni in kako malo je bilo tistih, ki so jo vprašali, kako se zares počuti.

Meghan in Harry, ki ne skrivata, da v čarih starševstva še kako uživata, že nekaj časa razmišljata, da bi odšla z Otoka, nedavno pa je v javnost prišlo tudi to, da naj bi razmišljala o selitvi v ZDA.

No, za zdaj bosta tam preživela praznike in Thanksgiving day, le kdo pa bi vedel, kakšne načrte ima kraljevi par za bližnjo prihodnost, saj je že nekaj časa znano, da se v kraljevi palači ne počutita prav dobro. 

Priporočamo