Meghan Markle in princ Harry spet razbesnila Britance, zamerijo jima, da sta tako nesočutna

Meghan Markle in princ Harry spet razbesnila Britance, zamerijo jima, da sta tako nesočutna (foto: Profimedia) Profimedia
10. 4. 2020

Princ Harry in Meghan Markle sta pri britanski javnosti znova v nemilosti, za vse pa je kriva njuna neprofitna organizacija.

V času, ko svetu vlada koronavirusa in ko britanski premier Boris Johnson leži na intezivni negi zaradi okužbe z virusom, sta princ Harry in Meghan Markle javnosti predstavila svojo novo neprofitno organizacijo in oznanila, da se bo imenovala Archewell, po njunem sinu Archieju.

No, številnim Britancem se taka poteza ni zdela kaj preveč okusna, saj so mnenja, da mislita le nase in da sploh ne vidita, v kakšni situaciji se je znašla država. Številni so tako mnenja, da bi lahko še malo počakala z novico in da sta s svojo potezo le pokazala, kako zelo v svojem svetu živita in kako egoistična sta.

"To je najslabši možni trenutek, ki bi ga lahko izbrala. Če bi bil na njunem mestu, bi se malo umaknil iz javnosti in počakal, da se situacija s koronavirusom umiri. Ljudi po celem svetu skrbi samo pandemija. Imela sta dobre namere, a to se tako prav gotovo ne dela," je za Daily Mail dejal kraljevi biograf Phil Dampier.

Vse se zdi, da Harry in Meghan pri britanski javnosti nikakor ne moreta priti na zeleno vejo, saj sta v nemilosti že vse od samega začetka.

Priporočamo