Meghan Markle in princ Harry sta se do jutra zabavala v Amsterdamu

Meghan Markle in princ Harry sta se do jutra zabavala v Amsterdamu (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta si pretekli konec tedna uspela vzeti čas samo zase in odpotovati v Amsterdam, kjer sta se noro zabavala do zgodnjih jutranjih ur.

Princ Harry in Meghan Markle imata v zadnjem času številne kraljeve obveznosti in zdi se, da je kraljevi par potreboval kratek oddih. Pretekli konec tedna sta tako odpotovala v Amsterdam, kjer sta bila prisotna na odprtju novega hotela Soho House. Meghan je velika ljubiteljica hotelske verige Soho House, za kraljevi par pa imajo ti hoteli poseben pomen, saj sta se prav v londonskem Soho House hotelu prvič srečala, Meghan pa je tam kasneje organizirala svojo dekliščino.

"Par je v Amsterdam prišel v petek popoldne in odšel v nedeljo zvečer. Bila sta na dveh zasebnih zabavah. Šlo je za skupino ljudi, ki jih Meghan pozna že nekaj let, zdaj pa jih je spoznal še princ Harry. Družila sta se z vsemi, princ Harry pa se niti za minuto ni ločil od svoje Meghan. Videti sta bila zelo zaljubljeno," je za Daily Mail dejal neimenovani vir.

"Sedela sta drug poleg drugega, poleg njiju pa je sedel lastnik franšize hotelov Soho House, Nick Jones. Tekom večera so se tudi drugi gostje opogumili in pristopili do njiju. Meghan se je do vseh obnašala zelo lepo," je še dodal vir.

Par zdaj čaka kraljeva turneja po Avstraliji, za Meghan Markle pa bo to sploh prva kraljeva turneja.

Priporočamo