Meghan Markle in princ Harry sta se na polo tekmi strastno poljubila

Meghan Markle in princ Harry sta se na polo tekmi strastno poljubila (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2018

Meghan Markle in princ Harry si v javnosti velikokrat izkazujeta pozornost, tokrat pa sta bila še posebej nežna drug do drugega.

Vojvodinja Meghan Markle se je pojavila na polo tekmi v Windsorju, da bi navijala za svojega moža, princa Harryja. Kljub temu, da Meghan ni sodelovala na tekmi, je vseeno odigrala pomembno vlogo, ko je zmagovalni ekipi, katere del je bil tudi njen princ Harry, podelila pokal.

Ko je podeljevala pokal, se je obrnila k svojemu možu in mu namenila strasten poljub, ki je navdušil zbrano množico, nato pa je čestitala še ostalim članom zmagovalne ekipe.

Do zdaj smo pri kraljevemu paru lahko videli le držanje za roke in občasno trpljanje po hrbtu, zdaj pa sta šla še korak dlje in si pred zbrano množico izmenjala poljub, prav takšen, kakršnemu smo bili priča tudi na njun poročni dan na stopnicah pred kapelo St. Georga.

Kraljevi pari so načeloma v javnosti precej zdržani, Kate Middleton in princ William se tako le redko držita za roke, saj se pripravljata na kraljevi prestol. 

Princ Harry pa se zaveda, da jih je v vrsti za prestol še veliko, zato je v javnosti veliko bolj sproščen. Seveda pa polo tekma ni bila uraden dogodek, zato sta bila Harry in Meghan še toliko bolj sproščena.