Meghan Markle in princ Harry sta že izbrala svoje poročno potovanje

Meghan Markle in princ Harry sta že izbrala svoje poročno potovanje (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2018

Dolgo časa se je ugibalo, kam bosta na poročno potovanje odpotovala princ Harry in Meghan Markle. Zdaj pa je jasno, da bosta odšla v Namibijo.

Princ Harry in Meghan Markle si želita, da bi bilo njuno poročno potovanje čim bolj skrito pred očmi radovedne javnosti, Travel and Leisure pa poroča, da bosta odpotovala v Namibijo.

Namibijo sta si izbrala, ker sta želela imeti izkušnjo, ki sta jo opisala kot: "Izkušnja, ki jo doživiš enkrat v življenju," so zapisali pri Travel and Leisure.

Če drži tisto, kar so zapisali pri britanskem The Sun, bosta mladoporočenca nastanjena v Hoanib Valley Camp v Kaokolandu, ki ga obdajajo gore in puščave. Idilično okolje pa se zdi kot nalašč za začetek novega življenja britanskega kraljevega para.

To pa ne bo njun prvi skupni obisk Afrike. Pred časom sta skupaj obiskala Botswano, kjer sta našla nekaj zasebnosti, da bi se lahko še bolj spoznala. "Skupaj sva kampirala, pod zvezdami. Meghan se mi je pridružila za pet dni, bilo je enostavno čudovito," je pred časom dejal princ Harry. "V Botswani sva bila zares drug z drugim, kar je bila odlična priložnost, da drug drugega še bolje spoznava."

Poroka leta bo 19. maja, še zdaj pa ni jasno, kdo bo Meghan pospremil do oltarja, saj z očetom ni v najboljših odnosih.

Priporočamo