Meghan Markle in princ Harry sta želela zapustiti kraljico Elizabeto, a jima to ni uspelo

Meghan Markle in princ Harry sta želela zapustiti kraljico Elizabeto, a jima to ni uspelo (foto: Profimedia) Profimedia
19. 3. 2019

Vse kaže, da se Meghan Markle in princu Harryju njun načrt ne bo izšel.

Princ Harry in Meghan Markle sta že pred časom prišla na idejo, da bi imela svojo pisarno in da bi tako delovala povsem neodvisno, brez da bi potrebovala odgovarjati kraljici Elizabeti. No, vse kaže, da jima je ta načrt kaj hitro propadel, saj se britanska kraljica s takšno idejo nikakor ni strinjala.

"Želela sta, da bi bil njun urad povsem neodvisen od preostale monarhije in da ne bi potrebovala nobenih potrditev kraljice Elizabete, v zadnjih dneh je bilo tako zaradi njunega predloga še posebej napeto na kraljevih hodnikih," je neimenovani vir razkril za Daily Mail.

"Stoletna tradicija temu močno nasprotuje in ne dovoljuje takšen način dela. Vsi morajo za vse odgovarjati kraljici in to velja tudi za princa Harryja in Meghan Markle," je še dodal vir.

Meghan in Harry sta si želela imeti svoj urad v Frogmore Cottage, kjer bosta kmalu tudi začela živeti. A kraljica se s tem ni strinjala, na koncu je sklenila, da imata lahko svoj urad v kraljevi palači, a da morata o vsem obveščati tudi njo.

V zadnjem času so se ločile tudi poti princa Harryja in princa Williama, ki bosta kraljeve dolžnosti le še redko opravljala skupaj, a sem ter tja se bodo še vedno našli kraljevi dogodki, kjer ju bo mogoče videti skupaj.