Meghan Markle in princ Harry ves čas kršita pomembno kraljevo pravilo

Meghan Markle in princ Harry ves čas kršita pomembno kraljevo pravilo (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2018

Princ Harry in Meghan Markle se morata držati strogih kraljevih pravil, ki jih od njiju zahteva kraljeva tradicija. A vse se zdi, da na eno pomembno pravilo ves čas pozabljata.

Vojvodinja Meghan Markle ves čas krši kraljeva pravila, kar ji ne gre zameriti, saj je komaj nekaj mesecev članica kraljeve družine in povsem razumljivo je, da si ne more kar čez noč zapomniti vseh stvari, ki jih od nje zahteva kraljevi protokol. 

A izjema ni niti njen mož, princ Harry, ki kljub temu, da je rojen v kraljevi družini, vseeno pozablja na pravila, ki so v njegovi družini znana že dolga leta.

Med njimi je tudi pravilo, da člani kraljeve družine ne smejo delati selfijev s svojimi oboževalci, še posebej ne takrat, ko se pojavijo na javnih dogodkih. A princ Harry in Meghan Markle to pravilo ves čas kršita in nič drugače ni bilo niti v času kraljeve turneje po Avstraliji, ko sta se ves čas slikala s svojimi oboževalci.

Harry se je tako na Novi Zelandiji slikal z dečkom, ki je podobno kot Harry, že v otroštvu izgubil mamo. Ko je Harry slišal za žalostno zgodbo Otia Nanteja, se je kaj hitro postavil pred objektiv z njim, fotografija pa je hitro obšla svet.

Vse se zdi, da javnost niti malo ne zameri princu Harry, da ves čas krši to pomembno kraljevo pravilo, oboževalci pa so nad njegovim sproščenim duhom še kako navdušeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😢🥇Prince Harry to Auckland boy, 6, who lost his mum: 'Everything will be OK - look at me‘ /Andrew Hough

A post shared by Meghan & Harry 💍 supporters (@harry_meghan_updates) on

Priporočamo