Meghan Markle in princ Harry za novega člana na kraljevem dvoru izbrala očarljivo ime

Meghan Markle in princ Harry za novega člana na kraljevem dvoru izbrala očarljivo ime (foto: Profimedia) Profimedia
3. 9. 2018

Meghan Markle in princ Harry imata že nekaj časa na kraljevem dvoru družbo očarljivega kosmatinca, zdaj pa je znano tudi to, kako je ime novemu članu kraljeve družine.

Pretekli teden so britanski mediji razkrili, da imata princ Harry in Meghan Markle novega hišnega ljubljenčka. Zdaj pa je znano tudi to, kako je novemu članu kraljeve družine ime. Meghan in Harry sta mu nadela zares prikupno ime, poimenovala sta ga Oz.

"Njun kuža bo živel v kraljevi palači in v njunem domu v mestecu Cotswolds," je dejala Sally Bedell Smith, ki je znana pisateljica kraljevih biografij, iz kraljeve palače pa uradnega potrdila še ni bilo. Za zdaj torej še ni znano od kod sta Harry in Meghan črpala navdih za takšno ime, morda pa ima pri tem prste vmes Čarovnik iz Oza. Gre za psička pasme labradorec, ki je črne barve in naj bi naravnost oboževal življenje na kraljevem dvoru.

Meghan naravnost obožuje pse, iz Toronta je tako v Veliko Britanijo pripeljala beagla Guya, medtem ko je mešančka Bogarta pustila pri svoji prijateljici, saj ni bila prepričana, da bi kosmatinec zaradi svoje visoke starosti dobro prenesel dolg čezoceanski let.