Meghan Markle in princ Harry že v Londonu, a vprašanje je, če se bosta sploh videla s Kate Middleton in princem Williamom

Meghan Markle in princ Harry že v Londonu, a vprašanje je, če se bosta sploh videla s Kate Middleton in princem Williamom (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2020

Meghan Markle in princa Harryja v Londonu čakajo še zadnje kraljeve obveznosti, vse pa se zdi, da se bosta vsaj za začetek uspela elegantno izogniti princu Williamu in vojvodinji Kate Middleton.

Ni skrivnost, da se princa Harry in Meghan Markle po odhodu iz kraljeve družine ne razumeta najbolje, še posebej naj bi bili ohlajeni odnosi med princema. Zato številni še toliko bolj čakajo, ali se bosta v času, ko sta Meghan in Harry v Londonu, uspela zbližati in ali ju bomo skupaj videli tudi v javnosti.

Za zdaj temu ne kaže tako, saj sta Kate in William trenutno na Irskem, kamor sta odpotovala na uradni kraljevi obisk. Tako se vsaj za zdaj kraljeva para še nista srečala, številni pa upajo, da se bo to zgodilo 9. marca, ko je na sporedu slovesnost v počastitev dneva Commonwealtha in ki naj bi se jo udeležila celotna kraljeva družina.

No, kdo bi vedel, ali se je bosta tudi princ Harry in Meghan Markle, saj vemo, da je vojvodinja izjemno svojeglava in da je v preteklosti že izpustila številne kraljeve obveznosti in da bi morda tudi tokrat utegnila manjkati.

Kakorkoli že, omenjeni datum se vse bolj bliža in kmalu bo jasno ali so odnosi še vedno tako zelo napeti in hladni.

Priporočamo