Meghan Markle in princ Harry že začela odplačevati kraljici prenovo njunega razkošnega britanskega doma

Meghan Markle in princ Harry že začela odplačevati kraljici prenovo njunega razkošnega britanskega doma (foto: Profimedia) Profimedia
19. 5. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta pred meseci odšla iz kraljeve družine, a sta trdno odločena, da zadržita svoj britanski dom Frogmore Cottage, ki sta ga v času svojega bivanja povsem prenovila.

Prenova Frogmore Cottage, kjer sta nekoč živela princ Harry in Meghan Markle je britanske davkoplačevalce stala dobre tri milijone britanskih funtov. Ta potratna prenova je britanske davkoplačevalce večkrat zmotila, po odhodu iz kraljeve družine pa je kraljevi par že začel z odplačevanjem dolga kraljici, saj si močno želita obdržati njuno britansko domovanje, kjer bi bivala v času, ko bosta obiskala svoj britanski del družine.

Po pisanju tabloida Mail on Sunday sta z odplačevanjem začela pretekli mesec. "Vse skupaj je bilo precej potiho dogovorjeno," je za omenjeni tabloid povedal neimenovani vir. Kraljevi par naj bi tako stroške celotne prenove povrnil v sklad kraljice Elizabete, s tem pa se bosta verjetno nekoliko prikupila tudi britanski javnosti, ki je paru večkrat očitala, kako zelo razkošno živita in kako brez občutka za realnost sta.