Meghan Markle izjemno jezna na pevko Beyonce, ker jo je zasenčila z obleko

Meghan Markle izjemno jezna na pevko Beyonce, ker jo je zasenčila z obleko (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2019

Vojvodinja Meghan Markle ni bila niti najmanj navdušena, ko je videla, kako se je za premiero filma The Lion King oblekla ameriška pevka Beyonce.

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta se nedavno udeležila premiere filma The Lion King, kjer sta se srečala tudi z glasbenim parom Beyonce in Jay Z-jem. Kljub temu, da se je zdelo, da so odnosi med britanskim in ameriškim parom skladni, se zdi, da temu ni ravno tako.

Meghan naj bi bila izjemno jezna, ker je Beyonce na premiero prišla v lepši in bolj vpadljivi obleki kot jo je nosila sama. The Mirror piše, da sta ameriška zakonca kršila protokol, ker sta se na dogodku pojavila kasneje kot britanski kraljevi par. A to bi jima Meghan še oprostila, nikakor pa ne more preboleti, da se je Beyonce pojavila v čudoviti rumeni obleki in je tako požela vso pozornost in vsem jemala dih s svojo modno kombinacijo.

Razlog več kot enourne zamude naj bi bila prav sporna obleka kreatorja Nguyema Conga Trija, ki se je slavni pevki v zadnjem hipu strgala. Nato je čakala šiviljo, da ji je pomagala popraviti obleko, šele nato pa je bila zvezdnica pripravljena za odhod na premiero.

No, upajmo, da se bo Meghan uspela potolažiti in da bodo odnosi med dvema zvezdnicama še vedno ostajali dobri in pristni.