Meghan Markle je bila deležna kritik zaradi naravne stvari - potenja!

Meghan Markle je bila deležna kritik zaradi naravne stvari - potenja! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2020

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta se po šesttedenskem oddihu spet lotila svojih dolžnosti in se začela pojavljati v javnosti.

Tako sta obiskala Kanadsko hišo v Londonu, ker sta del oddiha preživela prav v Kanadi. Ob tej priložnosti je Meghan oblekla krilo Massima Duttija, puli iz ponudbe trgovine H&M in plašč blagovne zamke Reiss. Kombinacijo je dopolnila s salonarji Jimmyja Chooja. Vojvodinja je nosila kombinacijo barv, ki se jim številne ženske izognejo, mediji pa so jo že poimenovali "250 odtenkov rjave."

A ob tem je bila deležna še kritik drugačne vrste - zaradi tega, ker se je po mesecu in pol odsotnosti prvič pojavila v javnosti, je bila očitno malce živčna, zato se je začela potiti, kar se je poznalo tudi na njeni obleki.

Meghan Markle

Kritiki so se je takoj lotili in po družbenih omrežjih začeli pisati, da se nekaj takega vojvodinjam ne bi smelo zgoditi. Očitno so ob tem pozabili na dejstvo, da so tudi člani kraljeve družine samo ljudje, ne pa superjunaki, kajne? Tole kritikantsko drobnjakarstvo je povsem odveč, bi lahko rekli.

 
 
 

Priporočamo