Meghan Markle je dobila (neuradno) mentorico!

Meghan Markle je dobila (neuradno) mentorico! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2019

54-letna Sophie, vojvodinja Wesseška, je priljubljena snaha kraljice Elizabete II. Pogosto jo vzame na svoja potovanja, med katerimi se skupaj udeležujeta cerkvenih dogodkov, poroča Daily Mail.

Sophie je sicer soproga 55-letnega princa Edwarda, enega od štirih kraljičinih otrok. "Kraljica ji zaupa in se zanaša nanjo," se je izvedelo iz virov, ki so blizu kraljevi palači.

Pravijo še, da sta si tako blizu tudi zaradi podobnih interesov, pogosto pa naj bi preživljali skupne večere ob vikendih, ko si radi ogledata kakšen starejši ali zgodovinski film.

Minuli mesec pa se je izvedelo, da je kraljica imenovala Sophie za "neuradno" mentorico, ki naj bi pomagala vojvodinji Meghan Markle - pomagala naj bi ji vzpostaviti miren način življenja, kar si Meghan in njen soprog princ Harry nadvse želita.

Vojvodinja Meghan se že dve leti skuša vklopiti v kraljevo družino in se pred javnostjo pokazati v čim boljši luči. Zaradi nerodnih kršitev pravil in protokola pa se je soočila s številnimi kritiki. Poleg tega so ji številni pripisali krivdno za domnevno slab odnos med Harryjem in Williamom. Morda bo najnovejša kraljičina poteza pripomogla k temu, da bo Meghan končno zažarela v svoji pravi luči in pridobila simpatije javnosti.

Priporočamo