Meghan Markle je Harryju na stopnicah rekla: "Ali se morava poljubiti?"

Meghan Markle je Harryju na stopnicah rekla: "Ali se morava poljubiti?" (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2018

Poroka leta princa Harryja in Meghan Markle je presegla vsa pričakovanja. Terry Ruane, strokovnjak za branje z ustnic, je britanskim medijem razkril še nekaj sočnih podrobnosti s kraljeve poroke, ki so do zdaj ostajale skrite.

Terry Ruane je tako za britanski Daily Mail razkril, da je Amal Clooney svojemu soprogu Georgu Clooneyju dejala. "Joj, kako lepo je videti."

Igralec Idris Elba se je pred prihodom do cerkve malo šalil in je svoji ženi dejal. "No, vse skupaj niti ni videti tako slabo."

Ko sta princ William in princ Harry hodila proti cerkvi, se je princ Harry svojemu bratu potožil, da mu je nekaj tesno, a Terry Ruane ni prepričan ali se je to nanašalo na hlače ali morda na čevlje.

V cerkvi je princ Harry postajal vse bolj nestrpen, zato je svojega brata vprašal: "Ali je že prišla?" William pa mu žal ni vedel odgovoriti. "Ne še, no pravzaprav ne vem."

Harry je kasneje Williamu predlagal, da bi vstala, ko bo v cerkev prišla mama Meghan Markle, Doria Ragland.

Komaj dočakal svojo Meghan

Čakanje se je nadaljevalo in princ Harry se je v svojem stilu šalil s starejšim bratom. "Rad bi videl Meghan, še preden bom osivel."

Ko jo je princ Charles pripeljal pred oltar, Harry ni mogel skriti, da je očaran nad njeno lepoto, princu Charles pa je rekel. "Hvala ti, oče."

Po prihodu pred oltar princ Harry svoje Meghan ni več izpustil izpred oči. "Videti si čudovito. Pogrešal sem te."

Ko sta Meghan in Harry prišla iz cerkve, je bila Meghan nekoliko zmedena, saj ni vedela kaj sledi, zato je svojega moža vprašala. "Ali bi se morala zdaj poljubiti?" Harry pa ji je diskretno odgovoril. "Da."

Kraljica Elizabeta, ki je še nekaj časa stala na vrhu stopnic, pa je svojemu možu princu Philip ukazala: "Še mahaj."

Nad poroko je bila močno ganjena tudi mama Meghan Markle Doria, ki je princu Charlesu dejala: "To je bilo popolno."

V kočiji si je želel nekaj spiti

Sledil je pogovor v kočiji, kjer se Meghan ni in ni mogla načuditi množici, ki ju je prišla pozdraviti. "Jej." To je v kočiji ponovila kar nekajkrat in nato še dodala: "Vse skupaj je bilo zelo zabavno."

Princ Harry pa si je po poroki želel malo spočiti napete živčke in ji je dejal: "Zdaj sem pripravljen, da nekaj spijem."

Priporočamo