Meghan Markle noseča! Zdaj je na dan prišlo, zakaj princ Harry in Meghan že prej nista delila radostne novice!

Meghan Markle noseča! Zdaj je na dan prišlo, zakaj princ Harry in Meghan že prej nista delila radostne novice! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2018

Britanska vojvodinja Meghan Markle je v veselem pričakovanju.

Na dan, ko sta princ Harry in Meghan Markle začela njuno prvo skupno kraljevo turnejo po Avstraliji, je Kensingtonska palača sporočila radostno vest.

"Harry in Meghan se zahvaljujeta za vso podporo, ki sta jo od ljudi z vseh koncev sveta dobila po poroki in sta srečna, da lahko radostno novico delita z javnostjo," so zapisali na Twitter profilu Kensingtonske palače. Njun otrok bo sedmi v vrsti za britanski prestol.

Svetovni mediji že vse od kraljeve poroke ugibajo, kdaj bo lepa vojvodinja oznanila nosečnost. Svetovna javnost je ves čas pogledovala proti trebuščku Meghan Markle in ugibala ali morda pod srcem že nosi novega princa oz. princeso. Danes pa so kraljevi oboževalci slišali novico, ki so jo že dolgo časa nestrpno pričakovali, princ Harry in Meghan Markle bosta prihodnjo pomlad prvič okusila čare starševstva.

Ugibanja so bila glasna že v petek, ko se je Meghan na poroki princese Eugenie pojavila v zanimivi obleki modne hiše Givenchy, ki je bila seveda nadvse zgovorna. Številni so se že takrat začeli spraševati ali morda pod obleko ne skriva nosečniškega trebuščka in niso se zmotili. Nihče pa ni spregledal tudi tega, da je Meghan v petek še posebej žarela in da je bil princ Harry do nje še posebej pozoren. Zdaj je vse dobilo svojo smisel, saj bosta Harry in Meghan že kmalu postala starša in Harry na svojo lepo vojvodinjo zdaj še toliko bolj pazi.

Morda se sprašujete, zakaj sta Meghan in Harry tako dolgo časa čakala, preden sta radostno vest delila z javnostjo? Meghan in Harry z nosečnostjo nista želela zasenčiti poroke princese Eugenie, ki je v petek dahnila usodni da. Več pa si preberite tukaj: VIDEO: Princesa Eugenie je dahnila usodni da!

Princ Harry in vojvodinja Meghan sta novico o veselem pričakovanju najprej delila s kraljico Elizabeto in ostalimi gosti na sprejemu po poroki princese Eugenie. Danes pa je Kensingtonska palača širnemu svetu sporočila težko pričakovano vest.

Priporočamo