Meghan Markle je očetu prepovedala voziti avto

Meghan Markle je očetu prepovedala voziti avto (foto: Profimedia) Profimedia
1. 6. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je izjemno zaskrbljena za zdravje svojega očeta, ki je pred časom doživel srčni infarkt.

Meghan Markle je tik pred poroko s princem Harryjem doživela velik šok, saj je imel njen oče, Thomas Markle, srčni infarkt. Zaradi slabega zdravstvenega stanja Thomas ni mogel priti na kraljevo poroko, Meghan pa je vse od takrat z njim v rednih stikih, velikokrat ga pokliče, z njim pa je v stikih tudi princ Harry.

"Meghan zelo skrbi zanj. Prepovedala mu je, da bi vozil avto, vse dokler si povsem ne opomore od operacije," je za Daily Mail dejala Lori Davis, soseda Thomasa Markla.

"Princ Harry ga prav tako velikokrat pokliče, velikokrat ga je poklical tudi že takrat, ko sploh še ni bil zaročen z Meghan. Najprej je poklical njega in ga prosil za dovoljenje, da jo lahko zaprosi. Thomas princa Harryja zelo ceni, navdušen je nad njim. Poroko je spremljal po televiziji in bilo mu je izjemno žal, da ni uspel biti tudi sam na poroki v Londonu," je še dodala Davisova.

Meghan in Harry sta se poročila 19. maja, za zdaj pa še nista odšla na medene tedne, svetovni mediji pa ves čas ugibajo, kam bi utegnila odpotovati.