Meghan Markle je po odhodu iz kraljeve družine močno odleglo, v Kanadi se počuti kot riba v vodi

Meghan Markle je po odhodu iz kraljeve družine močno odleglo, v Kanadi se počuti kot riba v vodi (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je po tistem, ko sta s princem Harryjem izstopila iz kraljeve družine veliko bolj sproščena in videti je, da si je močno oddahnila.

Ni skrivnost, da je bila vojvodinja Meghan Markle vse od prihoda na kraljevi dvor izjemno uporniška in da ni kaj prida upoštevala kraljeva pravila in strogi kraljevi protokol.

Večino stvari je tako nekdanja hollywoodska igralka naredila po svoje in z vsakim dnem bolj jezila kraljico Elizabeto. Dokončno pa je počilo v začetku leta, ko sta se princ Harry in Meghan odločila, da se umikata iz kraljeve družine in da zaživita bolj umirjeno življenje v Kanadi.

Odločitev se zdi pravilna, po poročanju revije People pa je Meghan zdaj povsem drugačna, bolj sproščena in končno spet diha kot nekoč.

"Vidi se, da se ji je neznansko oddahnilo, ko se je vrnila v Kanado in ko je bilo jasno, da se s Harryjem umikata iz kraljeve družine," je neimenovani vir zaupal reviji People.

"Vidi se tudi, da je veliko manj pod stresom in da ji novo življenje dobro dene. Hodita na dolge sprehode, delata jogo in kuhata, zares uživata."

Za zdaj kraljevi par ostaja v Kanadi, po ameriških medijih pa so se že razširile govorice, da naj bi kmalu odšla v Los Angeles, kjer naj bi Meghan poskušala obuditi svojo igralsko kariero.