Meghan Markle je razkrila, kako ji uspe ves čas tehtati le 50 kilogramov

Meghan Markle je razkrila, kako ji uspe ves čas tehtati le 50 kilogramov (foto: profimedia) profimedia
30. 3. 2018

Meghan Markle, ki bo 19. maja postala žena britanskega princa Harryja, navdušuje s svojo vitko postavo, zdaj pa je tudi jasno, kako ji uspeva, da je ves čas v tako zelo odlični formi.

Ameriška igralka Meghan Markle je visoka 171 centimetrov in tehta 50 kilogramov, že leta ohranja enako težo, vse to pa ji uspeva s strogo disciplino in rednimi treningi. "Redno vadim vinyasi jogo, ki je posebna zaradi prehajanja iz ene poze v drugo, pri tem pa je izjemno pomembno pravilno dihanje," je v času pisanja za svoj blog razkrila Meghan, ki pa se je zaradi kraljevih pravil odpovedala pisanju.

Meghan pravi, da ji je včasih naporno trenirati, a da motivacijo vedno najde v liku Clair Huxtable, ki se je v ameriški seriji The Cosby Show trudila izgubiti odvečne kilograme, da bi lahko nosila lepe obleke. "Clair si je vedno govorila, da mora izgubiti kilograme, da bi si zaslužila obleči tako zelo lepo obleko in tudi sama se vedno spomnim teh stavkov, ko mi v telovadnici občasno zmanjkuje motivacije," je bila iskrena Meghan, ki tekom tedna bolj kot ne ostaja na veganski prehrani, ob koncu tedna pa ta pravila nekoliko prekrši, saj si rada privošči ocvrt krompirček in kakšen kozarec dobrega vina.

Preden je postala zaročenka princa Harryja, je Meghan vsak dan sama skrbela za svoje obroke, saj zdravo prehranjevanje postavlja na prvo mesto. "Rada kuham in vsak dan si nekaj pripravim," je takrat razkrila na svojem blogu. "Včasih pripravim zgolj testenine in pesto. Zjutraj poskrbim, da dan začnem s toplo vodo in limono, nato pa si pripravim kosmiče z banano in agavinim sirupom." 

Njene prehranske navade so izjemno zdrave, zato je skoraj nikoli ne boste videli piti kave. "Kava se mi zdi povsem nepotrebna, ko čez dan potrebujem dodatno energijo si pripravim zelenjavni sok, ki mojemu telesu veliko bolj prija," je še dodala.

Priporočamo