Meghan Markle je s prihodom na kraljevi dvor močno spremenila stil ličenja

Meghan Markle je s prihodom na kraljevi dvor močno spremenila stil ličenja (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2018

Kraljeva pravila narekujejo, da morajo kraljeve dame ves čas paziti, da na obrazu nimajo preveč ličil in da uporabljajo dokaj naravne tone ličil.

Meghan Markle je bila nekoč hollywoodska igralka, ki je oboževala modo, ličila in je rada preizkušala različne stile oblačenja in ličenja. 

Na rdečih preprogah smo jo tako lahko videli z rdečimi ustnicami, velikokrat je imela močno naličene oči in na nohtih lak v temnih barvah. "Rada je močno poudarila oči in preizkušala različne barve pudra, a nikoli ni preveč odstopala od svojih naravnih tonov kože. Obrvi je imela vedno počesane, rada pa jih je nekoliko popravila s kozmetičnim svinčnikom. S časom je nekoliko spremenila obliko obrvi, zdaj ima recimo manj poudarjene," je dejal Daniel Martin, vizažist, ki je imel priložnost nekajkrat sodelovati z Meghan Markle.

V času sodelovanja z Meghan, je Daniel spoznal, da je vojvodinja precej nezahtevna, ko beseda nanese na ličenje, zato predvideva, da s prihodom na kraljevi dvor ni imela veliko težav, da se je privadila na nova pravila ličenja.

"Meghan ni ravno oboževala rdečih ustnic. Rada govori, rada preizkuša nove vrste hrane in rada popije kozarec šampanjca, vse to pa je s tako močnimi barvami ličil na ustnicah precej težko," je še dodal Martin.

Od kar je prišla na britanski kraljevi dvor, je Meghan Markle povsem spremenila svoj stil ličenja in oblačenja. Zdaj so njene modne kombinacije ves čas izjemno elegantne in decentne, na obrazu pa ima zgolj naraven make up, ki nikakor ni vpadljiv.

Priporočamo