Meghan Markle je v Avstraliji že pokazala nosečniški trebušček in prvič spregovorila o nosečnosti

Meghan Markle je v Avstraliji že pokazala nosečniški trebušček in prvič spregovorila o nosečnosti (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2018

Britanska vojvodinja Meghan Markle bo spomladi prvič okusila čare materinstva, na kraljevi turneji po Avstraliji pa je že pokazala nosečniški trebušček.

Britanska javnost je vse od poroke princa Harryja in Meghan Markle čakala na dan, ko bo kraljevi par oznanil nosečnost. Včeraj so le dočakali radostno novico, Meghan pa je na kraljevi turneji po Avstraliji v čudoviti beli obleki prvič pokazala nosečniški trebušček.

V Avstraliji je kraljevi par že dobil prva darila, Meghan pa je ob tem ljubko dejala: "Ah to so najina prva darila."

Harry in Meghan nista skrivala, da bi si želela čim prej postati starša, to sta povedala tudi v intervjuju, ki je sledil njuni zaroki in zdaj se jima bo velika želja uresničila.

Svetovni mediji so se včeraj razpisali, da naj bi Meghan in Harry veliko novico družini povedala v petek, na sprejemu po poroki princese Eugenie, a kot kaže le ni bilo tako. Harry in Meghan sta novico povedala že pred poroko, res pa je, da je večina družinskih članov Meghan prvič po razkritju nosečnosti videla ravno na petkovi poroki in zato so čestitke deževale z vseh strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say hi to Meghan Markle's adorable lil baby bump!! 😍💕 More pics at the link in our bio.

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

Priporočamo