Meghan Markle je v nekaj mesecih uspelo tisto, kar Kate Middleton nikoli ni dosegla

Meghan Markle je v nekaj mesecih uspelo tisto, kar Kate Middleton nikoli ni dosegla (foto: Profimedia) Profimedia
7. 6. 2018

Vse kaže, da se je Meghan Markle neverjetno hitro vključila v britansko kraljevo družino, na dvoru pa naj bi bila celo bolj priljubljena kot vojvodinja Kate Middleton.

Princ Harry in Meghan Markle naj bi bila trenutno na medenih tednih, že prihodnji četrtek pa Meghan čaka prva uradna dolžnost, kjer se bo pojavila brez svojega moža. Dogodek bo za vojvodinjo še toliko bolj pomemben, ker se ga bo udeležila skupaj s kraljico Elizabeto, skupaj bosta odšli do Chesterja, kjer bosta odprli kulturni center, kasneje pa si bosta privoščili tudi skupno kosilo.

Meghan je tako že po nekaj mesecih bivanja na britanskem dovoru uspelo tisto, kar Kate Middleton ni nikoli dosegla. Kate je morala na vabilo kraljice Elizabete, da z njo odputuje na kakšen dogodek, čakati kar leto dni. "Trenutek, ki se ga bom vedno rada spominjala, to je bilo potovanje za en dan v Leicester, kamor sem odšla brez princa Williama, kraljica pa mi je bila takrat v veliko oporo. Dejstvo, da je name ves čas pazila, da bi bilo vse v redu, samo kaže na to, kako zelo je pozorna," je pred časom v dokumentarnem filmu dejala Kate Middleton.

Kako zelo priljubljena je Meghan na dvoru kaže tudi dejstvo, da jo je kraljica Elizabeta le mesec dni po zaroki s princem Harryjem, povabila na družinsko božično druženje v Buckinghamsko palačo. Kate je to priložnost dobila šele leta 2011, ko je bila že poročena s princem Williamom.