Meghan Markle je z zadnjo izjavo o princu Harryju ganila številne

Meghan Markle je z zadnjo izjavo o princu Harryju ganila številne (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2019

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta nedavno končala turnejo po Afriki, kjer pa nista bila ves čas potovanja skupaj.

Meghan Markle je maja prvič okusila čare materinstva, afriška turneja pa je bila zanjo prva večja kraljeva obveznost po porodu.

Na turneji je vse svoje obveznosti podredila petmesečnemu sinu Archiju, ki je kraljevi par spremljal na turneji. Princ Harry je imel v primerjavi z vojvodinjo Meghan veliko več obveznosti, Meghan pa se je skušala kar čim bolje organizirati, da je uspela uskladiti kraljeve in materinske obveznosti.

Na turneji je bil kraljevi par tudi sedem dni ločen in Meghan ni skrivala, da je bilo teh sedem dni za njo izjemno težkih. "Ni mi bilo lahko, Harryja sem zelo pogrešala, zelo mi je manjkal," je dejala v času turneje in s slednjo izjavo ganila številne po vsem svetu, ki kraljevi par zaradi njune velike ljubezni naravnost obožujejo.

Na Otoku sta do zdaj doživela že številne kritike, ker naj bi bila preveč razsipna in naj bi živela preveč zvezdniško življenje, a vse se zdi, da jima kritike ne pridejo do živega in da sta zaljubljena kot prvega dne.

Priporočamo