Meghan Markle je že noseča?

Meghan Markle je že noseča? (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2018

Britanski mediji so se med obiskom kraljevega para v Dublinu razpisali, da naj bi bila vojvodinja Meghan Markle že noseča in ne samo to, pod srcem naj bi nosila deklico.

Par je usodni da dahnil 19. maja, ko so bile vse oči sveta uprte v dvorec Windsor, kjer se je odvijala pravljična poroka. Zdaj pa so se britanski mediji razpisali, da naj bi bila Meghan Markle v veselem pričakovanju.

Za vse pa je kriva samo ena poteza britanske vojvodinje. Na uradnem obisku v Dublinu se je namreč zelo zadrževala pri pitju šampanjca, ko je bilo treba nazdraviti, je kozarec zgolj prislonila k ustnicam in naredila najmanjši mogoči požirek.

Ko so mediji to videli, so hitro zaključili, da je razlog lahko zgolj en, nosečnost. Še več, britanski mediji so se celo razpisali, da naj bi morali Meghan širiti že poročno obleko, kar je težko verjeti, saj se je po poroki že nekajkrat pojavila v tesno oprijetih oblekah, o trebuščku pa ni bilo ne duha ne sluha. Šli pa so celo tako daleč, da so zapisali, da naj bi pod srcem nosila deklico. Kakorkoli že, vse to bo že hitro jasno, ni pa skrivnost, da si tako Meghan kakor tudi princ Harry neizmerno želita postati starša in verjetno ne bo prav dolgo, ko bosta oznanila srečno vest.

Priporočamo