Meghan Markle jezno zabrusila: Če bi tako napadali Kate Middleton, bi jo vsi v hipu branili!

Meghan Markle jezno zabrusila: Če bi tako napadali Kate Middleton, bi jo vsi v hipu branili! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2020

Meghan Markle je prepričana, da se Kate Middleton nikoli ne bi mogla zgoditi njena zgodba in da bi jo kraljeva družina v hipu zaščitila.

Meghan Markle naj bi se eni od svojih prijateljic zaupala, da je imela kraljeva družina vedno raje Kate Middleton in jo je v vsem podpirala, je neimenovani vir dejal za Daily Mail.

"Če bi mediji kritizirali Kate namesto mene, bi družina prav gotovo takoj skočila in jo zaščitila. Vsi, ki bi negativno pisali ali govorili o Kate bi bili utišani," naj bi svoji prijateljici dejala Meghan.

Princ Harry naj bi se svoji družini večkrat potožil, da mediji ves čas napadajo Meghan, a kraljeva družina ni kaj dosti storila.

Meghan in Harry sta bila ves čas nekoliko razočarana, ker jima kraljeva družina ni nudila zaščite, kot sta si jo sama želela. Harry zato ni želel, da bi njun sin Archie živel v tem duhu in na koncu sta sprejela odločitev, da zapustiti kraljevi dvor in zaživita novo življenje daleč od kraljevih obveznosti in strogega protokola.

Priporočamo