Meghan Markle krši kraljeva pravila

Meghan odhaja iz hotela Mark in se ljubeče drži za nosečniški trebušček. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
8. 3. 2019

Čeprav visoko noseča, se je vojvodinja Meghan odpravila čez lužo. 

Prijateljice so ji namreč organizirale zabavo za dojenčka … Vojvodinja ima najboljšo prijateljico, modno kreatorko Jessico Mulroney, ki je bila pobudnica zabave. Pravzaprav je imela Kate kar dve zabavi. Tako imenovani baby shower je bil prejšnji teden v New Yorku, in sicer v elitni restavraciji in v hotelu Mark na Upper East Side. Obiskale so kar nekaj mondenih restavracij, med drugim The Polo Bar, ki je v lasti Ralpha Laurena in je na Peti aveniji.

Vojvodinja Meghan je imela varovanje, saj so nanjo pazili agenti State Departmenta in njene ekipe kraljevih varnostnikov. Povabljene so bile najbližje prijateljice in zaupnice novopečene vojvodinje. Prišle so tudi tenisačica Serena Williams, odvetnica Amal Clooney, igralka Abigail Spencer iz Nepremagljivega dvojca, kreatorka Misha Nonoo. Marsikdo je pričakoval tudi igralko Priyanko Chopra, s katero sta si bili z Meghan dolga leta zelo blizu in je bila tudi lani na poroki. Žal pa zaradi poslovnih obveznosti ni mogla priti v New York.

Trenutno je namreč v Los Angelesu, kjer končuje svojo knjigo, ki bo kmalu prišla na prodajne police. Očitno pa sta se nekdanji prijateljici vseeno malce oddaljili, saj Meghan in princ Harry nista prišla na Priyankino poroko, ki je bila lani konec leta v Indiji. Kaj pa svakinja, vojvodinja Kate? Med njima ni napetosti, le drugačne načrte je imela s princem Williamom in otroki. Kakor pišejo britanski časopisi, je družina odšla na zimske počitnice.

Kam, se ne ve, saj je lokacija ostala skrita. Mediji ugibajo, da so verjetno odšli v katero od francoskih zimskošportnih središč, kamor tudi sicer radi zahajajo. Prav smučanje je torej razlog, da se Kate ni mogla odpraviti v New York na zabavo ob prihodu še enega dojenčka v kraljevo družino.

Vojvodinja Meghan, ki je v sedmem mesecu nosečnosti, je v New York odpotovala sama, princ Harry je ostal v Londonu. Doslej je bilo tovrstno praznovanje prihoda dojenčka v palači strogo prepovedano. Kraljica in člani kraljeve družine namreč mnenijo, da ni primerno tako obdarovati dojenčka. A očitno se Meghan na ta pravila ne ozira in se je odločila, da bo tudi to kršila.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia