Mama na obisku pri hčerki vojvodinji Meghan Markle

Mama na obisku pri hčerki vojvodinji Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
5. 10. 2018

Za Meghan Markle je bil prav poseben trenutek, saj jo je obiskala mama Doria.

Novopečena vojvodinja Meghan Markle, ki se je 19. maja poročila z britanskim princem Harryjem, je bila presrečna, ko jo je obiskala mama Doria Ragland. Meghan je namreč s to poroko morala spremeniti življenje – odrekla se je svoji veliki strasti, igranju, nehati je morala sodelovati v prejšnjih dobrodelnih organizacijah in se posvetiti življenju ter delu na dvoru.

In ker se je iz rojstne Kanade preselila v Anglijo, je tam pustila tudi družino in prijatelje. No, kar zadeva družino, je najbolj navezana na svojo mamo, ki jo seveda v Angliji zelo pogreša. Zato se je toliko bolj razveselila njenega obiska.Doria se je s hčerko udeležila vrtne zabave, ki jo je vojvodinja organizirala v Kensingtonski palači ob predstavitvi kuharice Together: Our Community Cookbook. To je bila hkrati prva zabava, ki jo je vojvodinja organizirala samostojno. Doria je na zabavo prišla s hčerko in zetom ter nenamerno požela pozornost s svojo elegantno pojavo. Meghan je gostila skupino žensk, ki so lani v velikem požaru v stolpnici Grenfell Tower, v katerem je umrlo 70 ljudi, izgubile svoj dom.

Od trenutka, ko je postala članica kraljeve družine, je bila to verjetno njena največja preizkušnja. Meghan je za to priložnost izbrala črn puli brez rokavov znamke Tuxe. Linijo teh oblačil je nosila tudi prej, plisirano krilo pa je bilo delo oblikovalke Mishe Nonoo. To preprosto elegantno kreacijo je dopolnila z dolgim modrim plaščem modne hiše Smyth in črnimi čevlji s peto Sarah Flint.

Kot njeno nasprotje je bila mama Doria Ragland, ki je bila oblečena v svetlo bež kombinacijo. Čeprav je šlo za dva popolnoma različna stajlinga, so se po britanskih medijih modni strokovnjaki razpisali o tem, da je bila tokrat mama Doria bolj elegantna od hčerke. Sicer pa je Doria v London prišla nekaj dni pred prireditvijo, da bi bila malce v pomoč hčerki pri pripravah. Poleg tega si je želela obiskati hčerko in videti, kako si je v mesecih po poroki uredila življenje.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo