Meghan Markle na poroki ne bo imela poročne priče

Meghan Markle na poroki ne bo imela poročne priče (foto: Profimedia) Profimedia
5. 5. 2018

Dolgo časa se je ugibalo, kdo bo poročna priča hollywoodske igralke Meghan Markle, ki bo 19. maja s princem Harryjem dahnila usodni da. No, zdaj je jasna tudi ta podrobnost.

Pred časom smo že izvedeli, da je princ Harry za svojo poročno pričo izbral svojega brata princa Williama, dolgo pa se je ugibalo, kdo bo poročna priča Meghan Markle.

Zdaj je tiskovni predstavnik Kensingtonske palače razkril tudi to podrobnost in obelodanil, da Meghan Markle ne bo imela poročne priče. "Meghan ima zelo tesen krog prijateljev in nikogar izmed njih ne želi postaviti pred ostale," so sporočili in tako je zdaj postalo uradno, da hollywoodska zvezdnica ostaja brez poročne priče.

"Vsi so ji aktivno pomagali pri pripravah na poroko in ob njej bodo tudi v dneh pred poroko. Zelo je srečna, ker ima njihovo podporo."

Že zdaj pa je jasno tudi to, da Meghan ne bo imela tradicionalne ameriške poroke, ampak bo vse potekalo po kraljevem protokolu, tako da bo čas pred vstopom v kapelico preživela z najmlajšimi povabljenci kraljeve poroke. Ta vloga bo po vsej verjetnosti pripadla princu Georgu in princesi Charlotte, vsa imena pa bodo objavljena v dneh pred poroko.

Priporočamo