Meghan Markle na poroko povabila slavne, ki jih je komaj poznala, zdaj je na dan prišlo zakaj

Meghan Markle na poroko povabila slavne, ki jih je komaj poznala, zdaj je na dan prišlo zakaj (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2019

Britanska vojvodinja Meghan Markle naj bi bila izjemno preračunljiva, vsaj če gre soditi po tistem, kar je o njej povedal kraljevi biograf Andrew Morton.

Kraljeva poroka princa Harryja in Meghan Markle je bila izjemno razkošna, na njej pa se je zbralo več zvezdnikov in pomembnežev kot na kateri koli drugi poroki kronanih glav. Kraljevi biograf Andrew Morton je za Daily Mail razkril, da so bili na njej tudi slavni gostje, ki jih je Meghan komaj poznala, a so vabilo dobili, ker si je vojvodinja obetala, da bo imela od njih v prihodnosti veliko koristi.

Med povabljenci so se tako znašli tudi Oprah, Serena Williams in zakonca Clooney. In prav slednja sta danes še posebej velika zagovornika Meghan Markle, ki jo branita pred vse bolj agresivnimi mediji in ji ves čas dajeta javno podporo.

"Povabila je takšne, ki jih je komaj, komaj poznala, če navedem samo Oprah in Georga Clooneyja. Takšna poteza se je izkazala za zelo modro, saj jo ti ljudje vse od poroke večkrat javno branijo," je za Daily Mail dejal Morton.

Meghan je vse od poroke na tapeti britanskih medijev, ki ji očitajo, da se ne želi pokoriti kraljevim običajem, protokolu in pravilom. Ves čas ji očitajo, da dela vse po svoje in jo krivijo za vse, kar je narobe v kraljevi palači. No, verjetno je resnica ravno nekje v sredini, saj je bila Meghan že pred prihodom v kraljevo palačo prijateljica s številnimi zvezdniki, zato ni nič čudnega, če jih je povabila tudi na svojo poroko in z njimi delila svojo srečo.