Meghan Markle načrtuje drugačen porod, drugega otroka namerava roditi doma

Meghan Markle načrtuje drugačen porod, drugega otroka namerava roditi doma (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2021

Vsaj tako pravi neimenovani vir, ki očitno dobro pozna princa Harryja in njegovo soprogo.

Za porod na domu so se odločile že številne slavne mame, zdi pa se, da se je tako odločila tudi Meghan Markle - tako je vsaj dejal vir, ki ji je blizu, njegove besede pa je prenesel portal Page Six.

39-letna Meghan in njen soprog, princ Harry, svojega drugega otroka pričakujeta sredi poletja. Čeprav je Meghan tudi Archieja hotela roditi doma, takrat to ni bilo mogoče. Tokrat, ko sta daleč stran od ostale kraljeve družine, še vedno pa pod budnim očesom javnosti, je Meghan sklenila roditi v njunem razkošnem domu. Živita namreč v luksuzni vili, vredni kar vrtoglavih 90 milijonov dolarjev. "Njun dom je čudovit in je kot nalašč za rojstvo njune hčerke," je dejal vir.

Da bo njun drugi otrok deklica sta razkrila v intervjuju pri Oprah Winfrey, ki je dvignil kar precej prahu. Po tem, ko se je pogovoru pridružil Harry, je skupaj z Meghan razkril, da pričakujeta punčko. "Hvaležen sem," je dejal Harry in zaljubljeno pogledal Meghan. "Imeti fantka, potem pa še punčko... Mislim, kaj več bi še lahko hotel?," je takrat dejal razneženi Harry. Oba sta se še strinjala, da sta dva otroka zanju čisto dovolj.