Meghan Markle naj bi s tem dejanjem stopila na žulj Melanii Trump, poglejte si, za kaj gre

Meghan Markle naj bi s tem dejanjem stopila na žulj Melanii Trump, poglejte si, za kaj gre (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2020

Kaj naj bi bil povod za Melaniino nejevoljo? Očitno to, da jo je soproga princa Harryja zasenčila.

Tako vsaj poroča New York Post. Vse skupaj pa je potekalo takole: revija Tatler UK si je zagotovila ekskluzivni intervju z Melanio Trump na temo predsedniške kampanje njenega mož, poročajo tuji tabloidi.

Melanija je bila pozneje zelo razočarana, da v omenjeni reviji ni dobila tudi naslovnice. Namesto nje se je na naslovnici pojavila Meghan Markle, ki je ravno takrat v kolumni razkrila, da je izgubila drugega otroka.

Kot poročajo neimenovani viri, naj bi bila Melania zaradi tega zelo jezna, še posebej, ker se ni zgodilo prvič. Leta 2018 je bila zelo šokirana, ko ni bila na naslovnici revije Vouge, kar je pričakovala. Pozornost ji je ukradla pevka Beyonce, Donald Trump pa je takrat izjavil, da je glavni razlog to, da Melania za Vouge ni razkrila nobenih sočnih podrobnosti o njunem zakonu.

Očitno se zgodovina ponavlja, bi lahko rekli v primeru kmalu bivše prve dame ZDA Melanie Trump. A prepričani smo, da ji taki dogodki niso dolgo kradli dobre volje, saj je zagotovo zaposlena z drugimi obveznostmi, ki ji jih nikoli ne manjka.

Priporočamo