Meghan Markle naj bi se še ta mesec vrnila nazaj v ZDA

Meghan Markle naj bi se še ta mesec vrnila nazaj v ZDA (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2018

Vse kaže, da bo vojvodinja Meghan Markle že kmalu odšla v ZDA, kjer naj bi se srečala z mamo, prijatelji in tudi očetom, ki ji v zadnjih mesecih povzroča veliko preglavic.

Meghan Markle naj bi tako po pisanju ameriških medijev konec avgusta obiskala ZDA, kjer naj bi se med drugim srečala tudi s svojim očetom Thomasom Marklom. Meghan s svojim očetom že nekaj časa nima najboljših odnosov, še posebej po tistem, ko je Thomas začel nastopati v medijih in brez zadržkov blatil tudi pokojno princeso Diano.

To bo njuno prvo srečanje po poroki s princem Harryjem, kjer njen oče ni bil prisoten. Sprva je sicer nameraval priti in svojo hčerko pospremiti pred oltar, nato pa je imel težave s srcem in zato je moral svoj prihod odpovedati. Meghan je pred oltar nato pospremil princ Charles, Thomas Markle pa je kasneje dejal, da mu je bilo zelo žal, ker v tem pomembnem trenutku ni mogel biti ob svoji hčerki.

Po pisanju Daily Maila naj bi se Meghan zdaj odločila, da bo z očetom skušala zgladiti odnose, saj ima že vrh glave njegovih medijskih nastopov in nenehnih intervjujev, kjer se spravlja na vse člane kraljeve družine in jo ob tem ves čas sramoti. Težko je napovedati ali bo Meghan uspelo zgladiti odnose, morda pa bomo že kmalu lahko videli nov televizijski intervju, kjer bo Thomas Markle razkril vse podrobnosti s srečanja s svojo hčerko.

Priporočamo