Meghan Markle ne bo več nosila nakita princese Diane, kraljica Elizabeta ji je to prepovedala

Meghan Markle ne bo več nosila nakita princese Diane, kraljica Elizabeta ji je to prepovedala (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2019

Britanski kraljici Elizabeti je kot kaže dovolj razvajenega obnašanja vojvodinje Meghan Markle.

Britanski The Sun poroča, da naj bi imela kraljica Elizabeta že nekaj časa dovolj razvajenega obnašanja vojvodinje Meghan Markle, ki se obnaša tako kot, da bi bila povsem sama na celem svetu. Kraljici tako ni všeč, da Meghan ves čas krši dolgo zapisana kraljeva pravila, kakor tudi to, da ves čas krši kraljevo tradicijo in v kraljevo palačo vnaša nemir.

Kraljica se je zaradi vsega tega odločila, da Meghan ne sme več nositi nakit iz kraljeve kolekcije, ki je nekoč pripadala pokojni princesi Diani. Vse skupaj je še toliko bolj boleče za Meghan, ker bo Kate Middleton še vedno lahko nosila Dianin nakit. 

Že nekaj časa je jasno, da Kate Middleton postaja vse bolj priljubljena pri kraljici Elizabeti in da je Meghan Markle zelo težavna in nič kaj prilagodljiva. Ni skrivnost, da nihče ne želi delati z Meghan in da so do zdaj sledile že nekatere odpovedi, ker naj bi imela tako zelo težaven karakter.

Le kaj bo na takšno odločitev porekel princ Harry, ki je do svoje Meghan izjemno zaščitniški?

Priporočamo