Meghan Markle ne bomo videli v šovu njene prijateljice

Meghan Markle ne bomo videli v šovu njene prijateljice (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2020

Meghan Markle se ne bo pojavila v resničnostnem šovu I Do, Redo, ki ga bo vodila njena tesna prijateljica Jessica Mulroney.

Jessica Mulroney bo v oddaji desetim parom omogočila drugo priložnost in jim pomagala doživeti njihovo sanjsko poroko.

"Ko v nekaj vrjamem, se tega lotim s polno hitrostjo. Zelo sem srečna, da lahko ustvarim šov, ki me resnično navdihuje. Naš namen je bistveno spremeniti življenje naših izbranih parov, katerih prve poroke zaradi različnih okoliščin niso potekale po načrtih. To je plat poročne industrije, ki je še nikoli niso prikazali na televiziji."

Prisotnost Meghan Markle v šovu so vsi odločno zanikali. Odkar sta se odločila zapustiti kraljevo življenje in se preseliti v Kanado, Meghan in Harry še naprej podpirata organizacije, ki jima veliko pomenijo, vključno s kanadskimi organizacijami, ki se zavzemajo za duševno zdravje.

Meghan je od selitve opravila veliko človekoljubnih dejanj, v Vancouvru je obiskala tudi sedež dobrodelne organizacije Justice for Girls, ki promovira pravice žensk. Ženskam organizacija pomaga pri izobrazbi, priskrbijo pa jim tudi odvetnika, če ga potrebujejo.