Meghan Markle nekoč nosila strgane kavbojke, prizor, ki bi ga utegnili spet videti

Meghan Markle nekoč nosila strgane kavbojke, prizor, ki bi ga utegnili spet videti (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je nekoč gojila precej drugačen modni stil, ki bi ga v bližnji prihodnosti znova lahko videli.

Meghan Markle je pred prihodom na kraljevi dvor gojila precej bolj drzen modni stil, ki je vključeval tudi nekaj golote.

Po prihodu na britanski kraljevi dvor se je to končalo, a v Avstraliji, ko je imela enega prvih javnih zmenkov s princem Harryjem, smo jo lahko videli v kavbojkah, ki so bile vse prej kot kraljevske.

Na tribunah je sedela strganih kolen in kazala kar nekaj gole kože. Nekaj kar je seveda za kraljeve dame nedopustno, a Meghan takrat še ni bila vojvodinja.

No, po prihodu na kraljevi dvor je svoj modni stil precej spremenila, a številni se seveda sprašujejo, kako se bo Meghan oblačila v primeru, da ne bo več vojvodinja in da ne bo imela pri oblačenju prav nobenih pravil, kot jih ima zdaj kot kraljeva dama.

Verjetno lahko pričakujemo, da bo veliko bolj drzna, njen slog bo prav gotovo bolj sproščen, ameriški in vse tisto, kar je kraljevim damam prepovedano.

To pomeni, da bo znova nosila močnejši make up, si nohte nalakirala v živih odtenkih in poskrbela, da bodo njene obleke zopet po zadnji modi in takšne, kot jih nosijo hollywoodske dame.