Meghan Markle neutolažljivo jokala, njena polsestra pa še vedno ne odneha

Meghan Markle neutolažljivo jokala, njena polsestra pa še vedno ne odneha (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2019

Vse se zdi, da polsestra Meghan Markle do svoje slavne sestre nima prav nobenega usmiljenja.

Samantha Markle je do zdaj že neštetokrat javno užalila svojo polsestro Meghan Markle, vse pa se zdi, da se te žalitve še nekaj časa ne bodo končale.

Nedavno je Samantha znova javno užalila svojo polsestro, ko je dejala, da bi bila Meghan morda bolj zanimiva, če bi imela na računu 600 tisoč dolarjev. Na drugi strani se zdi, da Meghan niti ne pozna najbolje svoje polsestre, saj je v pismu, ki ga je nedavno poslala svojemu očetu zapisala, da nikoli nista imeli prav tesnega odnosa in da je ne pozna ravno dobro. "Nekateri ljudje so tako zelo narcisoidni, da mislijo, da so edini otrok mojega očeta," je dejala Samantha, ki že prav kmalu namerava izdati knjigo, ki bo opisovala otroštvo britanske vojvodinje in razkrila številne do zdaj še ne objavljene fotografije.

Morda se je Meghan nadejala, da njej oče tokrat ne bo tako zelo željan medijske pozornosti in medijem ne bo pokazal pisma, ki mu ga je poslala, a se je zelo zmotila. Thomas Markle je brez okrevanja medijem odstopil pismo, ki mu ga je poslala Meghan in v katerem je zapisala, da ji je s svojim obnašanjem srce zlomil na tisoče koščkov in da je izjemno žalostna, razočarana in ponižana zaradi njegovega obnašanja.

People je nedavno objavil intervju s prijatelji Meghan Markle v katerem je eden od njenih tesnih prijateljev dejal, da je vojvodinja zadnje čase zelo žalostna. "Že pred časom je nehala brati tabloide in senzacionalistične naslove, še posebej po tistem, ko je odrila, da Samantha namerava objaviti knjigo. To jo je zelo potrlo in ob tem je zelo jokala. Najbolj jo jezi to, ker s Samantho nikoli nista imeli tesnega odnosa, zdaj pa jo želi zgolj izkoristiti, da bi na hitro zaslužila bajne vsote denarja," je dejal eden od njenih prijateljev.

Morda bo družina Meghan Markle po porodu le prenehala z medijskimi nastopi in bo vojvodinji dovolila, da v miru uživa v čarih materinstva.