Meghan Markle o kraljevi družini: "Pričakovali so, da bova tiho, čeprav so sodelovali v najinem javnem linču."

Meghan Markle o kraljevi družini: "Pričakovali so, da bova tiho, čeprav so sodelovali v najinem javnem linču." (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2021

Svetovna javnost že z nestrpnostjo pričakuje intervju Meghan Markle in princa Harryja z legendarno voditeljico Oprah Winfrey.

Na dan prihajajo nove podrobnosti o najbolj pričakovanem intervjuju leta. Kraljeva palača se že tedne trese, saj jih skrbi, da bosta princ Harry in Meghan Markle na intervjuju z Oprah Winfrey razkrila prav vse.

Po prvih napovednikih, ki smo si jih uspeli ogledati je jasno, da sta bila Meghan in Harry povsem brez dlake na jeziku. "Ne vem zakaj so pričakovali, da bova tiho po vsem tem času, ko pa je vendarle jasno, da so sami aktivno sodelovali v tej atmosferi javnega linča proti nama in podpirali vse laži, ki so bile plasirane v javnost. Želela sva si, da bi se to nehalo, a v tistem trenutku nisva imela več kaj izgubiti. Takrat je bilo že vse izgubljeno," je Oprah povedala Meghan.

Številne seveda zanima, kaj se bo zgodilo po objavi intervjuju, ki je na sporedu 7. marca na CBS Primetime Special. Vsekakor je že zdaj jasno, da bo to eden najbolj gledanih intervjujev to leto, če ne celo najbolj gledan intervju leta.

Priporočamo